Bastu i stockholm spa i stockholm city

Bastu i stockholm spa i stockholm city Bland Stockholms takåsar finner du uppvärmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till tå. Ni finner oss på våning 8. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Välkommen till Selma City Spa, här kan ni njuta av vår rooftop pool, bastu, relax, behandlingar, fräscha sallder och läskande bubbel bland Stockholms takåsar!

Vi är ett spa mitt i Stockholm city som erbjuder en helt privat miljö där du i lugn och ro kan njuta i en skön jacuzzi, slappna av i bastun och ta del av en rad olika. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Bland Stockholms takåsar finner du uppvärmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till tå. Ni finner oss på våning 8.

Elements Spa, Clarion Hotel Stockholm Koppla av i bastun, ångbastun, in- och utomhuspoolen och när vädret medger, en stund på i senfunkis-stil, beläget i skärgården med endast 20 minuter till Stockholm city. Bland Stockholms takåsar finner du uppvärmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar från topp till tå.

Ni finner oss på våning 8. Flera spa i Stockholm huserar inne på hotell, vissa på taken av dem. I bastun, täckt på utsidan av grenar som ett fågelbo, hörs fågelkvitter och.

VARDAGSLYX

Bastu i stockholm spa i stockholm city Här finns uppvämd utomhuspool, bastu och en lounge där du kan koppla av från vardagens stress. Hitta billig övernattning på Hotell Erikslund genom Booking. Linnégatan 50Östermalm. Med både stillhet och rörelse vill Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet.

Här hittar du allt från svensk massage till kinesisk medicin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail